Paardencoaching en Ondernemerschap

Ondernemerstraining 2.0

De Ondernemerstraining 2.0 gaat verder waar de Ondernemerstraining 1.0 gestopt is.

In de training van de 1.0 heb je kennisgemaakt met de belangrijkste aspecten voor het opzetten van een eigen onderneming. Hierbij heb je met informatie gekregen over de vragen wat je gaat doen, voor wie, waar, waarom, jouw meerwaarde, etc.

Tijdens deze Ondernemerstraining 2.0 gaan we verder. Jij als deelnemer hebt de vragen die in de 1.0 aan de orde kwamen al in grote lijnen beantwoord voor jezelf en uitgewerkt. Jouw plannen, ideeën en ambities ga je d.m.v. een korte presentatie toelichten aan de groep. Jij krijgt hier dan feedback op, verhelderende vragen en suggesties. Dit gaat je verder helpen om jouw bedrijf daadwerkelijk van start te laten gaan of een nieuwe richting voor jouw bestaande bedrijf te kunnen inslaan.

Na afloop van deze halve dag heb je meer kennis, duidelijkheid en enthousiasme om de vervolgstappen te gaan zetten. Het kan zijn dat je vooral bevestiging hebt gekregen maar het kan ook dat je nog wat huiswerk te doen hebt. In ieder geval krijg je handvatten waarmee je verder kan.

Deelnemers aan deze ochtend of middag krijgen een format uitgereikt waarin de informatie verwerkt kan worden. Dit format wordt door ons omgezet in een standaard presentatie die gebruikt wordt gedurende de ondernemerstraining.

Het maximum aantal deelnemers van deze halve dag is 6  zodat we voldoende tijd kunnen besteden aan ieders plannen. De kosten bedragen € 70,00 ex btw.

Opgave graag via Paul@caprillicoaching.nl

Geplande workshops:

Geen inzendingen komen overeen met je verzoek.

StartdatumKosten