Service aan onze Caprilli Coaches

Caprilli Coaches noemen we de mensen die bij ons één of meerdere opleidingen hebben gevolgd. Je sluit je dan automatisch aan bij ons netwerk en daar kun je natuurlijk van meeprofiteren!

Professioneel Paardencoach

Zonder te willen opscheppen zijn wij inmiddels het meest toonaangevende bedrijf dat paardencoaching inzet voor diverse doelgroepen en bedrijven en kunnen ons écht de specialist op dit vlak noemen. Behalve dat jij als cursist een uitermate goede keuze maakt voor een hoogwaardige opleiding, zullen we je ook zoveel mogelijk ondersteunen om je als professionele paardencoach te ontwikkelen. Als je dat wilt natuurlijk, want misschien wil je de paardencoaching alleen maar doen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of een betere band met je paard.

Serviceproducten

Eenmaal in ons netwerk kun je gebruik maken van de serviceproducten die we aanbieden. Eén van de belangrijkste opties die je hebt, is misschien wel de mogelijkheid om onder onze vleugels ingezet te worden voor paardencoach-activiteiten. Zo zijn we de grootste opdrachtgever van het land op het gebied van paardencoaching en werken we inmiddels met 15 Senior Caprilli Coaches die voor ons onder andere UWV reïntegratietrajecten uitvoeren. Voor diverse regio’s in het land zoeken we nog nieuwe onderaannemers. En aangezien er steeds meer aandacht en interesse komt voor paardencoaching, zowel vanuit cliënten als ook vanuit opdrachtgevers, zal er alleen nog maar meer werk uit voortkomen. Daarnaast zijn we bezig met ontwikkelingen in de Zorg, het Onderwijs, binnen de GGZ en in de Bedrijvenwereld, dus als dit je aanspreekt, sluit je dan zeker bij ons aan!

Van harte welkom

Heb je toch de vergissing gemaakt om je bij een collega-opleider te ontwikkelen als paardencoach (grapje :-D), weet dan dat je alsnog van harte welkom bent om bij ons een vervolgmodule te doen, zodat je je ook bij ons netwerk kunt aansluiten en van de voordelen kunt profiteren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook: hoe meer kwaliteit we in huis halen. Het belangrijkste doel is dat we met elkaar enorm veel passie en kracht kunnen inzetten om de paardencoaching als serieus beroep neer te zetten en daarmee natuurlijk veel mensen kunnen helpen.

Lees hieronder verder van welke serviceproducten je allemaal gebruik kunt maken:

Facebookgroep Caprilli Coaches

Hier volgt tekst over onze besloten Facebookgroep Caprilli C…

Masterclass

Vaak wordt ons gevraagd door geïnteresseerden of ze een sessie…

Vacatures

Hier volgt tekst over werken bij ons...
Paardencoaching en Ondernemerschap

Ondernemerstraining 2.0

De Ondernemerstraining 2.0 gaat verder waar de Ondernemerstraining…
Supervisiedag

Train de Paardencoach

'Train de Paardencoach' is speciaal bedoeld voor ervaren paardencoaches…