Dirk van Garderen 1012-125319-9591_GM

Dirk van Garderen

Dirk van Garderen 1012-125319-9591_GMBasisopleiding Paardencoaching

Na elders een tweetal coachopleidingen te hebben gevolgd voor NOBCO was ik op zoek naar opleidingen en cursussen om te blijven professionaliseren en om te voldoen aan de NOBCO-eis voor de jaarlijkse nascholingsuren. Al eerder had ik kennisgemaakt met paardencoaching en heb me vervolgens verdiept in deze tak van coaching.

Na een prettig kennismakingsgesprek met Paul heb ik me ingeschreven voor de Basisopleiding bij Caprilli Coaching & Training. Wat mij in de opleiding trof wil ik samenvatten in enkele woorden: integer, trouw aan het paard, eerlijk en professioneel. Paul en Sylvia hebben een open, rustige en prettige wijze van communiceren. Ze zijn in staat om de interessante, leerzame en waardevolle wereld van de paardencoaching op eenvoudige wijze over te brengen op de deelnemers. Eerst doen ze zelf voor hoe het coachen met paarden vormgegeven wordt en daarna mag je als deelnemer ook coachsessies doen onder leiding van de grootmeesters zelf.

Ik heb het als veilig, prettig en enthousiasmerend ervaren. Daarom beveel ik de opleidingen van Caprilli Coaching & Training van harte aan.

Hartelijke groet,
Dirk van Garderen