Referenties Paardencoaching

Angelique van Hulst

Basis- en systemische paardencoaching

Ik ben best een tijd op zoek geweest naar de opleiding paardencoaching waarbij ik het gevoel had dat het bij mij zou passen.
Al zoekende ben ik bij Caprilli terecht gekomen en dat is de enige juiste keuze gebleken.
Tijdens de basis opleiding wordt er een prachtige basis gelegd om je te ontwikkelen als paardencoach. Er is veel praktijk maar vooral ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling en individuele leerproces.
Alle cursisten hadden een hele andere achtergrond maar door de ervaring en kundigheid van Sylvia en Paul sluit hun opleiding bij elke achtergrond aan.
Na afronding van de basis-opleiding is de vervolg-opleiding systemische paardencoaching een geweldige verdieping op persoonlijk en zakelijk vlak.

Paardencoaching voor kinderen

Omdat ik merkte dat de vraag naar paardencoaching voor kinderen sterk aanwezig was heb ik me ook nog ingeschreven voor de opleiding paardencoaching voor kinderen. En deze opleiding had ik nooit willen missen wat een overvloed aan prachtige ervaringen en geweldige werkvormen.

Tijdens de opleiding systemisch paardencoaching is mijn interesse verder gewekt in het systemisch werken waardoor ik dan ook verder ben gegaan met de opleiding systemisch coachen. Deze opleiding heeft mijn dagelijks werk essentieel verandert. Wat een geweldige opleiding.

Al met al heb ik 4 opleidingen gevolg bij Caprilli. Dit vanwege de kundigheid van de docenten. Ook alle faciliteiten rondom de opleidingen zijn helemaal zoals je kunt verwachten.

  • Een prachtige, intieme ruimte waar de theorie delen worden gegeven.
  • Waar in de wintermaanden de houtkachel heerlijk brand.
  • Een geweldige lunch, prachtige omgeving. De paarden worden super goed verzorgd.
  • Caprilli is altijd weer een prachtige plek om te komen.
  • En wat zeker ook niet onbelangrijk is, ik heb er fijne vriendschappen aan over gehouden.

Angelique van Hulst, MSc
Master psychosomatiek fysiotherapeut