Caprilli Coaches

Caprilli Coaches

Caprilli Coaches zijn de mensen die bij ons een of meerdere opleidingen op het gebied van paardencoaching hebben gevolgd. Doordat zij allemaal dezelfde basis hebben gehad van het op een zo zuiver mogelijke manier inzetten van paarden voor mensen, vormen zij een groep professionals die een hoge mate van kwaliteit biedt. Onze cursisten komen vanuit heel Nederland en ook van over de grenzen, waardoor wij een landelijke dekking kunnen bieden van paardencoaches. Binnen de groep zijn er verschillen wat betreft achtergrond, wat juist ook weer specialisaties naar diverse doelgroepen mogelijk maakt. Mede door invloed en vraag van onze cursisten, hebben we een aantal vervolgopleidingen en specialisaties in ons aanbod van opleidingen opgenomen.

De groep Caprilli Coaches heeft een besloten groepsaccount op Facebook waar zij al hun vragen, cases en andere paardencoaching gerelateerde zaken met elkaar delen.

Caprilli Coaching & Training timmert flink aan de weg om paardencoaching in te kunnen zetten voor diverse doelgroepen mensen. Hiermee creëren wij kansen en mogelijkheden voor paardencoaching in het algemeen en voor de door ons opgeleide Caprilli Coaches in het bijzonder. Zo zijn wij bezig met een landelijk dekkende dienstverlening voor het UWV en Gemeenten, om Sociale Activering in te zetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (onder andere voor de doelgroep van ‘Beschadigd‘). Daarnaast geven wij ook veel paardencoaching voor teams, waarbij onze Caprilli Coaches actief ingezet worden.

Een opleiding bij Caprilli Coaching & Training is dus niet alleen kwalitatief hoogstaand, maar heeft als bijkomend voordeel dat je onderdeel kunt uitmaken van de groep Caprilli Coaches.