Open middag

Open middag Paardencoaching

Je bent van harte welkom op onze open middag om kennis te komen maken met ons, onze locatie en onze manier van werken! En natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou en naar waar je interesse naar uitgaat.

We gaan op de open middag eerst onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers nader kennismaken waarbij wij zullen vertellen wat we doen, wat ons drijft en welke belangrijke rol de paarden daarin spelen. Daarna gaan we naar de bak en geven we een demonstratie van onze manier van werken met de paarden. Hierbij krijgen enkele deelnemers de mogelijkheid om bij het paard te staan, waardoor het paard op jouw uitstraling of spanning gaat reageren. Dit geeft een mooi voorbeeld van hoe paarden reageren als ze helemaal vrij zijn om contact te maken met hun ‘tweebenige kuddegenoot’.

Na de demonstratie gaan we weer naar de lekkere warme instructieruimte mét houtkachel om na te praten en waar je al je vragen kunt stellen. Bij afronding krijg je nog een aardigheidje mee en zwaaien we je uit. Mocht je nog persoonlijke vragen hebben, blijf dan gerust nog even, dan bespreken we dat als de andere mensen al naar huis zijn. De ontvangst is vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur starten we. Tussen 16.00 en 16.30 uur ronden wij de open middag af.

Onze open middagen worden altijd heel goed bezocht, vandaar dat we een maximum aantal deelnemers aanhouden zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en je alle vragen kunt stellen die je hebt. Wil je deelnemen aan een open middag, klik dan op onderstaande link om je aan te melden.

Graag tot ziens!
Sylvia & Paul

Geplande open middagen:

StartdatumKostenReserveren
04-07-2023: Open middag Gratis
06-09-2023: Open middag Gratis