Sylvia Reijnders

Mijn naam is Sylvia Reijnders en als (Paarden)coach zet ik paarden in voor mensen die een re-integratie traject van het UWV volgen. Deze dienstverlening voer ik uit namens Caprilli Coaching & Training in de hele regio Amsterdam.

Paarden zijn gevoelige dieren en voor de mens heel behulpzaam door hun krachtige vermogen om ons gedrag te spiegelen en spanningen los te laten. Door bewustwording van (oude) patronen waar onze paarden je liefdevol en direct op kunnen wijzen, komen je lichaam en geest weer in beweging.

Door coaching met paarden kan ik een ander die vragen heeft over zijn/haar leven begeleiden en zijn/haar gevoelens belichten. Paardentaal is helder en, omdat het non-verbaal is, zonder gedoe. Zo kan iemand een nieuwe kijk op een gebeurtenis of ervaring krijgen. De mens met zichzelf, samen met het paard. Dat ik als coach deelgenoot mag zijn van dit proces is altijd weer bijzonder, daar ben ik heel dankbaar voor. Je kan mij bereiken via email sylviar@caprillicoaching.nl of telefonisch: 06-52474968.

Sylvia Reijnders