Rianne Sibma

Ik ben Rianne Sibma (1980), getrouwd en trotse moeder van Doutzen. Voor Caprilli Coaching & Training verzorg ik de re-integratie dienstverlening in het noorden van het land: Friesland, Groningen en Drenthe.

Na een loopbaan in de bancaire sector, gecombineerd met een hippische onderneming, ben ik in 2018 gestart met mijn coachpraktijk op een mooie locatie in het Friese dorpje Rottum, onder de rook van Heerenveen. Bij het coachen van mensen met inzet van paarden zijn voor mij de passies voor mens en paard op indrukwekkende wijze samen gekomen. De zuivere, eerlijke en onbevooroordeelde kracht van een paard in het spiegelen van de werkelijke gemoedstoestand van mensen, zorgen altijd weer voor bijzondere impactvolle sessies. Cliënten komen weer in verbinding met zichzelf, terwijl het paard veiligheid en steun biedt in dat kwetsbare proces. Die ervaring gun ik iedereen!

Of je werkt aan duurzaam re-integreren in de maatschappij of in het arbeidsproces, of “gewoon” nieuwsgierig bent naar wat een paard je kan leren over jezelf; iedereen is van harte welkom om deze manier van coachen te ervaren en zo de stappen te zetten die leiden naar duurzame verandering.