Noortje Fransen

Mijn naam is Noortje Fransen en ik ben werkzaam als reïntegratiecoach voor Caprilli in de regio Gelderland en Noord-Brabant. Ik verzorg Modulaire, Werk fit en Naar werk trajecten in opdracht van het UWV.

Ik heb een achtergrond bij commerciële bedrijven en de overheid. Tijdens deze periode heb ik diverse leidinggevende en coachende functies gehad en ben ik me gaan ontwikkelen tot coach.
Het in beweging brengen van persoonlijke- en teamontwikkeling is een kracht van mij. Door mijn enthousiasme en onbevangenheid ben ik in staat om mensen te inspireren om daadwerkelijk de eerste stap te zetten.

Van kleins af aan zijn paarden mijn grootste passie. Om zowel werk als privé mijn passies te kunnen combineren, heb ik bij Caprilli succesvol de opleiding tot Allround Gecertificeerd Paardencoach afgerond. Door mijn opleiding Bachelor Management met specialisatie Veranderkunde en de verschillende leiderschaps- en coaching opleidingen te bundelen met de kennis van paardencoaching, ben ik een veelzijdige coach. Hierdoor kan ik mijn zakelijke achtergrond en mijn paardenkennis inzetten om samen met jou aan jouw ontwikkeling of reïntegratie te werken.