Nelleke Dikkerboom

Even voorstellen! Ik ben Nelleke Dikkerboom-Bruin, geboren in 1973, getrouwd met Dick en werkzaam als reïntegratiecoach voor Caprilli Coaching & Training in de provincie Friesland. Samen met mijn paarden ondersteun ik mensen bij het aanbrengen van wezenlijke en duurzame veranderingen in hun leven, op een prachtige natuurlijke locatie middenin het Werelderfgoed Waddenzee gebied.

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door het wezen paard, en dat is nog steeds zo. Ik geniet elke dag van het samenzijn en -werken met onze paarden. Er is voor mij niks mooiers dan deelgenoot zijn van de bijzondere interactie en uitwisseling die plaatsvindt zodra je mens en paard bij elkaar brengt. Deze geweldige dieren hebben dan ook ontzettend veel betekend in mijn eigen leven, ook in moeilijker tijden. Daarom weet ik als geen ander hoe ondersteunend en helend het contact met paarden kan zijn. Zeker als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, terugkeren naar je eigen essentie en het (her)vinden van ontspanning en innerlijke balans.

Wanneer we verbinding maken met het paard, helpen ze ons – objectief, zonder oordeel – om onzichtbare dynamieken en patronen te verkennen, herkennen en erkennen. Zodat we als mens weer in beweging kunnen komen. Op een gezonde manier en vanuit jouw uniciteit (opnieuw) je plek innemen, in de eerste plaats in het dagelijks leven maar hopelijk ook in het arbeidsproces, dat is waar we samen met de paarden aan gaan werken.

Mijn kracht als coach ligt bij systemisch werk, burn-out en trauma, waarbij ik lichaamsgericht (somatisch) werk en veel oog heb voor wie jij als mens bent en waar je onderdeel van bent.

Wil je meer weten of een afspraak inplannen voor een kennismaking? Je kunt mij bereiken via email: Nelleke@caprillicoaching.nl of telefonisch: 06 506 27 991.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!