Marieke Blankers-van Loon

Ik ben Marieke Blankers-van Loon, geboren in 1979 en woonachtig in Baarle-Nassau samen met mijn man en de vele dieren. Als ervaringsdeskundige traumatherapeut, verlies- & rouwbegeleider en systemische paardencoach help en begeleid ik mensen met traumatische ervaringen, verlies & rouw of een reguliere coachvraag, waarbij ik paardencoaching als methodiek inzet.

In 2020 heb ik mijn eigen praktijk aan huis opgericht, waar ik ook de reïntegratiedienstverlening met inzet van paarden geef voor Caprilli. Dit doe ik voor de regio Noord-Brabant.

De paarden weten altijd de zere plekken aan te wijzen en jou daarbij te helpen, steunen en te spiegelen. Ze zorgen dat je weer meer in balans komt, uit je hoofd en meer gaat voelen. Ze geven je inzichten en maken patronen zichtbaar, wat jou helpt om jezelf weer terug te vinden wie je ooit was en nog altijd bent.

Het zal een uitdagende weg zijn die we samen gaan bewandelen met bergen en dalen én met de paarden. Waarbij je op basis van vertrouwen en veiligheid gehoord en gezien wordt, en je bevriend gaat worden met de uitdagingen in het leven.