Maartje Teunisse

Ik ben Maartje Teunisse en ik ben werkzaam als reïntegratiecoach voor Caprilli Coaching. Dit doe ik voor regio’s Hoeksche Waard en Rotterdam. Mijn hoofdlocatie zit in Mijnsheerenland op een prachtige oude boerderij genaamd “de Berkenstee”. Dit is in het buitengebied, tussen de paarden en in de natuur. Daar ga je je als vanzelf zoveel beter voelen!

Ik ben ervaringsdeskundige met long covid, depressie en burn-out. Via het UWV mocht ik ook een traject WerkFit doen, wat mij fijn heeft ondersteund. Vanuit persoonlijke ervaring kan ik dan ook iedereen aanraden om met zo’n traject aan de slag te gaan. De paarden maken dat je snel tot de kern komt en echt naar je gevoel en lichaam gaat. Een mooie, unieke ervaring.

Met de trajecten tussen de paarden maak ik gebruik van een holistische aanpak en geloof ik in het drieluik gezonde voeding, beweging en mindset. Door stil te staan bij je gevoel, contact te maken met je lichaam en emoties en je patronen onder ogen te zien, help ik je samen met de paarden weer in balans te komen. Zo kun je vervolgens keuzes maken die voor jou goed voelen en je eigen unieke pad bewandelen.

Voel je welkom voor een kennismakingsgesprek. Je kunt mij bereiken via mail: maartje@caprillicoaching.nl of tel 06-41626203.