Heidi Rood

Mijn naam is Heidi Rood, ik woon in Lijnden onder de rook van Schiphol. Hier woon ik met mijn gezin en run ik een kleine pensionstal. Paarden zijn altijd al, zolang als ik mij kan herinneren, een grote passie geweest. Toen we vijf jaar geleden verhuisden naar de prachtige plek waar we nu wonen, kon ik van mijn passie eindelijk mijn werk maken. Naast de paardencoaching ben ik ook werkzaam als ruitercoach, balanscoach, gediplomeerd kindercoach en persoonlijke krachtcoach.

De manier van werken zoals we bij Caprilli doen, vind ik fijn omdat het puur en eerlijk is. Het paard is zichzelf en wordt niet beïnvloed door de coachee of de coach. Tevens laten we als begeleider datgene wat zich voordoet echt bij het paard en de coachee. Deze manier van werken met het paard als het vrije element en werken met wat er is, is voor mij de mooiste vorm die bestaat!

Ik kijk er naar uit om jou samen met mijn paarden te kunnen helpen. In het mooiste geval terug de arbeidsmarkt op, maar in ieder geval beter in je vel, zodat je de wereld weer iets beter aankunt.

Heidi Rood