Femke Doevendans

Mijn naam is Femke Doevendans, geboren in 1977, samenwonend en moeder van 2 zoons. Ik ben werkzaam als reïntegratiecoach voor Caprilli in het Noorden van het land, in de regio Assen en Groningen.

Mijn achtergrond ligt in de kinderopvang en het ondernemerschap. Vanuit beide werelden heb ik ontzettend veel geleerd. Kinderen zijn net als paarden geweldig in het spiegelen van gedrag, energie en gevoel. Een prachtige eigenschap die helpt om meer bewustzijn te creëren.

Als klein meisje voelde ik mij al verbonden met paarden. Dat gevoel is nooit meer weggegaan. Om die verbinding en passie te combineren met werk, heb ik bij Caprilli met succes de opleiding tot Allround Gecertificeerd Paardencoach & Kindercoach afgerond.

Mensen in beweging brengen vind ik geweldig. Om die beweging in gang te zetten, gaan we samen met inzet van het paard op zoek naar verbinding, mogelijkheden en bewustwording. Zodoende kun jij je eigen kracht herontdekken, meer balans en vrijheid creëren en jezelf verder ontwikkelen. Het inzetten van paarden tijdens coaching- en reïntegratietrajecten vind ik ontzettend waardevol. Paarden zijn puur en krachtig in hun taal, ze spiegelen zonder oordeel. Dit zorgt voor prachtige inzichten en helpt de patronen waarmee je worstelt te doorbreken.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken? Je kunt me bereiken op Femke@caprillicoaching.nl of 06-27377981.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Femke Doevendans