Angelique Driesen

Mijn naam is Angelique Driesen, gevestigd in Beusichem ( vlakbij Culemborg) en verzorg voor Caprilli Coaching UWV re-integratietrajecten zoals Werk-Fit, Naar-Werk en modulaire diensten in het zuidwesten van Gelderland en Utrecht.
Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest als bedrijfsleider en coach op een zorgboerderij en mocht daar ervaren hoe dieren en vooral paarden, positief kunnen bijdragen aan het herstel van mensen die, om welke reden dan ook, niet goed in hun vel zitten.

Paarden maken gebruik van stille communicatie, lichaamstaal. Ze spiegelen de lichaamstaal van de ander en reageren daar op.
Deze unieke eigenschap van het paard, om gedrag te kunnen spiegelen, gebruiken we tijdens de coaching. Zo krijg je op een objectieve manier en zonder oordeel, feedback over jouw gedrag. Dit geeft nieuwe inzichten over misschien wel onbewuste patronen in je dagelijks leven. Na een coach-sessie voelen mensen zich vaak meer in balans, ervaren rust en hebben in beeld welke stappen zij kunnen nemen om hun leven weer op de rails te krijgen. Ik breng je graag in contact met mijn paarden en jezelf.

Angelique Driesen