Gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Opleiding tot gecertificeerd Systemisch Paardencoach

Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat je zelf kunt kiezen wanneer je welke opleiding wilt doen, passend bij jouw behoeftes, interesses en plannen. De opleiding tot gecertificeerd Systemisch Paardencoach bestaat uit de deelopleidingen Basisopleiding Paardencoaching, Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching, Opleiding Algemene Coaching en Opleiding Systemisch Coachen. Deze vier opleidingen vormen samen de meest sterke basis om als Systemisch Paardencoach en als Systemisch Coach aan de slag te gaan.

Om gecertificeerd Systemisch Paardencoach te worden, zijn de twee paardencoaching opleidingen verplicht om bij ons te volgen. Wat betreft de opleiding Algemene Coaching en de opleiding Systemisch Coachen is ook een eerder gevolgde opleiding elders geldig. Hierbij kijken wij wel naar de inhoud van deze opleiding(en) om te bepalen of deze voldoende aansluit bij de kwaliteit die wij nastreven.

Door op de links te klikken, kom je bij de inhoud van de betreffende deelopleidingen. Hier kun je meer gedetailleerde informatie over de opleidingen vinden.

De opleiding tot gecertificeerd Systemisch Paardencoach bieden wij als één opleiding aan voor € 5.605,00 (btw vrij), waardoor je dus een korting krijgt van meer dan € 600,00! Hierbij mag je de deelopleidingen in eigen tempo doen, mits dit wel binnen een termijn van maximaal twee jaar is afgerond. De vereiste vooropleidingen blijven van toepassing.