Opleiding Gecertificeerd Kinder Paardencoach

Opleiding tot gecertificeerd Kinder Paardencoach

Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat je zelf kunt kiezen wanneer je welke opleiding wilt doen, passend bij jouw behoeftes, interesses en plannen. De opleiding tot gecertificeerd Kinder Paardencoach bestaat uit de deelopleidingen Basisopleiding Paardencoaching, Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching, Opleiding Paardencoaching voor Kinderen en de Opleiding Algemene Coaching. Deze vier opleidingen vormen samen een goede basis om als Kinder Paardencoach aan de slag te gaan.

Om gecertificeerd Kinder Paardencoach te worden, zijn de drie paardencoaching opleidingen verplicht om bij ons te volgen. Wat betreft de Algemene Coaching is ook een eerder gevolgde opleiding elders geldig. Hierbij kijken wij wel naar de inhoud van deze opleiding om te bepalen of deze voldoende aansluit bij de kwaliteit die wij nastreven.

Door op de links te klikken, kom je bij de inhoud van de betreffende deelopleidingen. Hier kun je meer gedetailleerde informatie over de opleidingen vinden.

De opleiding tot gecertificeerd Kinder Paardencoach bieden wij als één opleiding aan voor € 4.930,00 (btw vrij), waardoor je dus een korting krijgt van € 550,00! Hierbij mag je de deelopleidingen in eigen tempo doen, mits dit wel binnen een termijn van maximaal twee jaar is afgerond. De vereiste vooropleidingen blijven van toepassing.