Caprilli Coaching • De #1 in coaching met paarden

Welkom bij Caprilli Coaching
De #1 in coaching met paarden

Hoi, fijn dat je een kijkje neemt op onze website! Loop je met spanningen, stress, wil je je persoonlijk en/of zakelijk ontwikkelen – én wil je dit doen met behulp van paarden? Dan ben jij Caprilli Coaching aan het juiste adres. Wij bieden paardencoaching door heel Nederland.

We werken met verschillende – erkend opgeleide – paardencoaches. Neem hier een kijkje voor een Caprilli paardencoach bij jou in de buurt.

Waar kunnen we je mee helpen?

1

(reïntegratie)
Ik wil mijn ideale baan/werk

1
2

(paardencoach)
Ik wil zelf paardencoach worden

1
2
3

(trauma therapie)
Ik wil van mijn trauma af

1
2
3
4

(persoonlijke ontwikkeling)
Ik wil meer in balans komen

11 redenen waarom je altijd voor
Caprili Coaching & Training kiest.

Met gemiddeld 6 tot 10 basisopleidingen paardencoaching per jaar zijn wij de grootste aanbieder van paardencoach opleidingen in Nederland en misschien wel van de hele wereld!

De kennis, kunde en ervaring die wij sinds 2008 al hebben opgebouwd, omvat zowel het begeleiden van cliënten als ook deelnemers aan de opleidingen. Beiden versterkt elkaar, wat maakt dat wij allround op hoog niveau ontwikkeld zijn.

Onze opleidingen worden modulair aangeboden, waardoor je altijd vrij bent om te kiezen welke opleidingsmodule je wilt volgen. Zo hoef je geen opleidingsstof dubbel te doen, ben je optimaal vrij in je keuze en scheelt dit in tijd en kosten!

Als reïntegratiebureau zijn wij uniek door onze specialisatie met de paardencoaching! Cliënten komen vanuit het hele land naar ons om een traject met de paarden te kunnen doen. Inmiddels groeien we gestaag met collega’s die onder Caprilli’s vleugels UWV-trajecten aanbieden in hun eigen regio.

Centraal gelegen in Nederland ligt onze toplocatie in het buitengebied van Barneveld, waar alles is ingericht om met volledige privacy begeleiding te kunnen geven aan mensen met behulp van paarden. Zowel mens als paard voelen zich hier welkom en comfortabel. Zo hebben we een huiselijke instructieruimte met houtkachel, een schoon toiletgebouw (ook voor invaliden), gratis parkeerplaats, een binnenbak om met de paarden in te werken en ruim 5 hectare land met een galopbaan er omheen.

Onze professionaliteit blijkt uit alles; door het werken voor zowel UWV, gemeenten, bedrijven, instellingen, als ook particulieren, zijn wij genoodzaakt om zowel op de zakelijke- als ook de particuliere markt, onze dienstverlening op het hoogste niveau aan te bieden. Dit merkt onze klant vanaf het allereerste contact tot en met de afronding van een traject of opleiding en in de nazorg daarvan.

Wij werken zowel bij de reïntegratie dienstverlening, als ook bij de opleidingen, samen met collega’s die ieder op hun beurt specialist en praktiserend zijn in hun vakgebied. Zo hebben wij onder andere veel kennis in huis rondom trauma en ptss, ondernemerschap, coaching, systemisch werk en op het gebied van diverse zorgvragen.

De gezondheid en het welzijn van paarden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn uitgenodigd door de Raad voor Dieraangelegenheden (ministerie VWS) om hierover mee te denken en praten. Sinds 2019 nemen wij deel aan de werkgroep ‘Dierbare Hulpverleners’, waarbij wij de belangen van paarden behartigen bij dierondersteunende interventies.

Kwaliteit staat voorop; deze wordt bij ons jaarlijks gemeten door een onafhankelijke auditor via het Blik op Werk Keurmerk. Bij de reïntegratietrajecten halen wij jaarlijks een slagingspercentage van > 95%. Daarnaast zijn wij voor de opleidingen gecertificeerd door het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voor permanente studie-uren bij de Nobco.

In de jaarlijkse audit door Blik op Werk wordt ook een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder al onze klanten, zowel voor de reïntegratie dienstverlening als ook voor de opleidingen. Hierbij scoren wij jaarlijks een cijfer tussen de 8.0 en 9.0!

Wij zijn groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om onze positieve resultaten ook met cijfers en argumenten stevig te kunnen onderbouwen. Waar mogelijk promoten wij onderzoek dat bij ons ook uitgevoerd kan worden. Zo doet onder andere de Aeres Hogeschool, afdeling Toegepaste Wetenschappen in Dronten, onderzoek bij onze klanten in sessies paardencoaching door middel van hartslagmetingen bij mens en paard.

Recensies

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.