Website, logo en social media

We hebben ons er lang tegen verzet, maar ondertussen zijn we overstag; er is een nieuwe Caprilli website in ontwikkeling!

De huidige is door de onstuimige ontwikkelingen in de afgelopen jaren een beetje ‘in de war’ geraakt en de behoefte ontstond om meer structuur te brengen in onze activiteiten, zodat het voor bezoekers overzichtelijker is om informatie te vinden over coaching trajecten of over opleidingen. De nieuwe website is nog in ontwikkeling, maar begin volgend jaar staat de lancering op de agenda. Wetende dat er altijd heus wel wat aan zal mankeren, willen we vast vragen om opmerkzaam te zijn als je ziet dat iets nog niet helemaal goed werkt, en anderzijds om met aanbevelingen te komen als je ziet dat er iets niet helemaal klopt of duidelijk is. Dan helpen we elkaar om de informatie zo duidelijk mogelijk te krijgen.

Samen met de lancering van onze nieuwe website, zal ook ons nieuwe logo gebruikt gaan worden. Deze lijkt best op het ‘oude’ logo, maar is aangepast met de vorm van het paardje en de cavaletti aan ons huidige boegbeeld; de Schwarzwälder Fuchs merrie ‘Rabella’. Raar maar waar wijzen alle bezoekers op onze locatie juist dit paard aan als mooi en bijzonder zijnde. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens, wetende dat onze andere paarden ook mooi en bijzonder zijn. 😉 Maar alle tekeningen die we gebruiken in onze syllabi, in het boek Hoofd op hol en in de animatiefilm over paardencoaching die eerdaags verschijnt, is Rabella als model gebruikt door tekenares en Caprilli coach Nelleke Hienekamp. En weet je wat extra gaaf is?! Rabella verwacht een veulentje in juni 2023!

Is de website straks helemaal gereed, dan gaan we ook meer doen met social media en andere presentatievormen. Gelukkig krijgen we daar gespecialiseerde hulp bij, want dat is een vak apart. Wat we in ieder geval zullen delen, zijn foto’s van het nieuwe paarden-gezinslid dat in juni verwacht wordt. 😊