Paardencoaching en Ondernemerschap

Webinar Paardencoaching en Ondernemerschap

Op donderdag 28 september om 10.00 uur geven we het webinar Paardencoaching en Ondernemerschap. Deze is speciaal bedoeld voor paardencoaches die een eigen onderneming willen opzetten of uitbreiden.

Tijdens dit webinar besteden we aandacht aan onderwerpen als:
– product en dienstverlening,
– keuze doelgroep,
– promotie en verkoop,
– bepalen van je prijs,
– jouw toegevoegde waarde,
– praktische zaken als verzekering, inschrijving KvK, belasting etc.

Na het volgen van dit webinar weet je beter welke keuzes je als ondernemer kunt maken, welke promotionele activiteiten je kunt opzetten, hoe je je positioneert in de markt en last but not least; hoe je een waardevolle en duurzame bijdrage kunt leveren aan het welzijn van mensen.

Dit webinar wordt gegeven door Paul Tonino, mede-eigenaar van Caprilli. Paul is een ervaren ondernemerscoach en heeft vele reïntegratie cliënten geholpen een eigen succesvolle onderneming op te zetten. Door zijn ondernemers kwaliteiten heeft Caprilli ook kunnen uitgroeien tot het paardencoach bedrijf dat het vandaag de dag is. Wij weten als geen ander wat de meest voorkomende kansen en valkuilen zijn voor (startende) ondernemers in de paardencoach wereld.

De kosten voor dit webinar bedragen  € 47,-. Schrijf je in via onderstaande link of QR code.  Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op de vooravond van het webinar  een mail met de deelname link. We zien je graag online!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/Caprilli

qr-code