Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid

Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid in de regio

Sinds kort bieden wij de ‘Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid’ aan voor iedereen die problemen heeft met de weerbaarheid, wat zich onder andere kan uiten in spanningen, moeite hebben met emoties, angsten, stress en burn-out. Dit kan zowel werkgerelateerd zijn, als ook betrekking hebben op privé situaties. Met deze training ga je de spanning en stressverschijnselen aanpakken en kom je weer in balans. Vandaaruit kun je hernieuwde stappen zetten in de voor jou gewenste richtingen.

Deze vaardigheidstraining bieden we aan bij onze senior collega’s in de regio. De plaatsen waar je vooralsnog terecht kunt, zijn: Amsterdam, Beusichem, Opheusden, Deest, Baarle-Nassau, Someren en Maastricht. De komende maanden wordt het aantal locaties verder uitgebreid.

Via het STAP-budget kun je een subsidie van € 1.000,- aanvragen voor deze vaardigheidstraining. Heb je een werkgever, dan bestaan er meestal ook mogelijkheden om aan deze vaardigheidstraining deel te nemen, zeker als je werkgerelateerde stressklachten hebt. Meer informatie over STAP tref je hier aan.

Via deze link tref je informatie aan over de inhoud van deze vaardigheidstraining.
Heb je vragen? Mail ons dan op info@caprillicoaching.nl.