Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid

Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid

Samen met onze Caprilli collega’s hebben we de nieuwe trajectvorm ‘Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid’ ontwikkeld, die we komend jaar door het hele land gaan uitrollen. Deze training is geschikt voor iedereen die met spanning loopt en daardoor hinder ondervindt in je dagelijkse dag en op het werk. Met name voor werknemers in het bedrijfsleven is dit een snelle en efficiënte mogelijkheid om samen met de paarden je balans te hervinden en meer vanuit je hartbrein te gaan leven. Het mooie is dat deze training ook via het STAP-budget gevolgd kan gaan worden.

De training wordt gegeven in workshopvorm van een dagdeel met maximaal 4 deelnemers en bestaat uit 7 ontmoetingen met het paard die eens in de 2-3 weken plaatsvinden. Regelmatig starten nieuwe trainingen door het hele land waarop ingeschreven kan worden.
Bij aanvang van de training ontvangen deelnemers een werkmap waarin de persoonlijke ontwikkeling en de huiswerkopdrachten bijgehouden kunnen worden. Daarnaast ontvang zij ook het boek ‘Hoofd op hol’ ter ondersteuning van de training en het eigen proces.

Meer informatie vind je hier!