Opleiding Systemisch Coachen

Systemisch

Op systemisch gebied bieden wij een tweetal opleidingen aan; de Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching en de opleiding Systemisch Werk (Familie-Opstellingen). Tijdens paardencoaching sessies komt het veelvuldig voor dat het paard ‘systemisch gaat staan’. Dit wordt na de eerste basisopleiding wel herkend en kan benoemd worden, maar hoe dan verder?

Het systemische element tijdens paardencoaching is een uitermate belangrijke, maar vooral ook waardevolle, toevoeging voor de cliënt. Veel thema’s en problemen ontstaan vanuit de familie, zowel uit het gezin van herkomst, als uit meerdere generaties terug. Als paardencoach sta je sterker en kun je je meer onderscheiden wanneer je ervaring hebt met systemische paardencoaching en systemisch werk. De Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching (2 blokken van 2 dagen) is daarom een essentiële verdieping en verbreding op het paardencoaching vlak. Deze opleiding wordt gegeven door Sylvia Bosveld.

Met de opleiding Systemisch Werk (Familie-Opstellingen) (8 dagen) kun je je verdiepen in systemische dynamieken die veel voorkomen, leer je hoe je dit kunt lezen en toe passen en kun je door middel van interventies hier verandering in aanbrengen. De opleiding Systemisch Werk wordt gegeven door Elmer Hendrix. In deze opleiding komen er geen paarden aan te pas. De geleerde technieken kun je dus binnen alle coaching vormen toepassen en is ook heel handig in je gewone dagelijks leven.

Klik hier om de agenda te openen