nummer 1 in paardencoaching

STAP inschrijfperiode gaat weer van start!

Dinsdag 28 februari a.s. kan er weer STAP-subsidie aangevraagd worden voor onze opleidingen.

Zoals wellicht bekend, is de eerste inschrijfperiode dit jaar (januari) voor het verkrijgen van de STAP-subsidie door de minister gecanceld. De reden hiervoor was dat er helaas misbruik van deze subsidie is gemaakt door opleiders. De afgelopen periode is daarom gebruikt om dit uit te zoeken en op te lossen. Ook zijn de regels verder aangepast en vooral strenger geworden. Voorbeelden van deze aanpassingen zijn o.a. het niet meer toestaan van gifts aan cursisten, het beperken van het aantal deelnemers per opleiding en een verdere controle op arbeidsmarkt relevantie van de opleidingen.

Aanvraag voor STAP-subsidie van onze opleidingen en trainingen is weer mogelijk op 28 februari. Nieuw in ons aanbod is de ‘Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid’ die speciaal gericht is op mensen die hun weerbaarheid kunnen verbeteren en meer in balans willen komen. Dit kan zowel werkgerelateerd zijn, als ook privésituaties betreffen.

Het doel van deze training is met name om beter te kunnen omgaan met stress, angsten, spanningen, emoties en vermoeidheid. Ook krijg je eenvoudige handvatten aangereikt voor hoe je je hervonden balans duurzaam kunt onderhouden en beter kunt bepalen welke (nieuwe) weg je wilt inslaan. Juist ook voor je positie op de arbeidsmarkt is dit een enorme kans! Via deze link lees je meer over de Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid.

Voor het aanvragen van de subsidie het je het STAP-aanmeldbewijs nodig. Dit en alle andere informatie omtrent de STAP-subsidie kun je hier lezen.