UWV Scholingsvoucher

De UWV scholingsvoucher.

Het UWV biedt momenteel mogelijkheden aan voor mensen die hun baan kwijtraken of al in de WW zitten, om gebruik te maken van een scholingsvoucher ter waarde van maximaal € 2.500,00. Dit geldt ook voor mensen die als zelfstandig ondernemer werken of willen gaan werken.

Natuurlijk zijn er een aantal regels en eisen die het UWV stelt. Een belangrijke regel is dat de opleiding bij een erkend opleidingsinstituut wordt gevolgd. Caprilli Coaching & Training is erkend zowel door het UWV als door het CRKBO.

Als erkend opleidingsinstituut bieden wij de volgende opleidingen aan:

Ook bieden wij ‘pakketten’ opleidingen aan om te groeien naar Gecertificeerd Paardencoach, waarbij je tevens in aanmerking kunt komen om voor ons als onderaannemer te werken in de begeleiding van mensen.

Belangrijk om rekening te houden bij het aanvragen van een scholingsvoucher is:

  1. De voucher kan uiterlijk tot eind 2017 aangevraagd worden. De opleidingen mogen echter wel na deze datum gestart worden.
  2. Het UWV beslist op basis van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een voucher. Bij vragen helpen we je om de voucher in te vullen.

Naast de mogelijkheden van de scholingsvoucher, is het vaak ook mogelijk dat een opleiding gecombineerd kan worden met een reïntegratietraject. Wij zijn ook een erkend reïntegratiebureau voor het UWV en van daaruit zijn er meestal extra mogelijkheden (naast de voucher) om een opleiding aan te vragen. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan gerust contact met ons op.

Doordat Caprilli een erkend instituut voor beroepsopleidingen is, zijn onze opleidingen BTW vrij. Hiermee heb je dus 21% meer budget om één of meer opleidingen bij ons te volgen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden kun je op de link naar de betreffende pagina van het UWV klikken.

Meer informatie over de opleidingen tref je aan op de pagina ‘over onze opleidingen’. Natuurlijk willen wij je graag helpen als je vragen hebt bij het invullen van het aanvraagformulier. Stuur dan een email naar info@caprillicoaching.nl.