Paardencoaching & Trauma

Momenteel worden wij overspoeld met reacties en inschrijvingen op ons geplande webinar ‘Paardencoaching & Trauma’ in mei. Hoewel dit webinar bedoeld was voor collega-paardencoaches, krijgen we ook aanmeldingen en vragen van andere coaches, therapeuten, psychologen, en dergelijke. En daarnaast van mensen die zelf of een geliefde met trauma hebben.
Wij vinden deze ontwikkeling fantastisch en verontrustend tegelijk. Want jeetje, wat zit er veel energie op dit onderwerp!
Graag willen we jullie vragen om even te wachten met reageren totdat we op de achtergrond het één en ander beter geregeld hebben. We zijn op dit moment aan het onderzoeken hoe we het beste webinars kunnen geven en hoe we mensen kunnen laten inschrijven, zonder dat het ons zo veel werk kost. We zijn nu eenmaal goed in paardencoaching en niet in online systemen. 😉
Ontzettend blij en dankbaar zijn we dat we als specialist in dit vakgebied inmiddels zo goed gevonden worden. Doordat we al jaren in onze dienstverlening voor het UWV zulke goede resultaten halen met de paarden, durven we te stellen dat de Caprilli-methode heel goed werkt bij mensen met spanning en trauma. We kijken er dus zeker naar uit om onze kennis, kunde en ervaring met jullie allemaal te delen!
Maar net als bij al onze dienstverlening; áls we iets doen, willen we dat professioneel en zorgvuldig doen. Dus we zijn in uitgestrekte draf bezig om ons nu goed voor te bereiden, om jullie straks zo goed mogelijk te woord te staan. Houd onze social media graag goed in de gaten en dan zul je eerdaags de mogelijkheid krijgen om je in te schrijven voor een webinar die jou de beste informatie geeft over ‘Paardencoaching & Trauma’ en de vervolgmogelijkheden die we bieden.
Graag tot snel,
namens ons hele Team Caprilli!