RDA

Paardencoaches Opiniepanel

Beste Paardencoaches,

Eind januari van dit jaar hebben wij in een Webinar de resultaten van de enquête onder paardencoaches gepresenteerd. Tijdens deze presentatie hebben wij ook de lancering van een Paardencoaches opiniepanel aangekondigd. Het is daarna even wat stiller geweest maar de werkgroep heeft zeker niet stil gezeten. Er is en wordt hard gewerkt aan het welzijnsprotocol waarin de feedback van de experts op gebied van paardengedrag en welzijn wordt verwerkt.  Ook gaan we voor Ezels een afwijkend protocol opstellen.

Vanaf begin mei gaan we starten met het opiniepanel. Elke 2 a 3 weken ontvangen de opiniepanel leden een korte enquête waarin telkens dieper ingegaan wordt op 1 specifiek onderwerp. Onderwerpen die o.a. aan bod gaan komen zijn: Professionaliteit binnen de branche, Veiligheid, Welzijn van dier en mens, Branche organisatie, Bijscholing, etc.

Wij willen heel graag de input vanuit de branche met als reden om datgene waar we mee bezig zijn zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeftes en ideeën die er zijn onder iedereen die paarden, pony’s of ezels inzetten t.b.v. mensen. Per keer kost het circa 10 minuten om de enquête in te vullen.

Wij hebben al een kleine 30 aanmeldingen voor het opiniepanel maar willen deze groep graag uitbreiden.  Dus als je werkzaam bent binnen de branche en je zin en tijd hebt om jouw feedback te geven en ideeën te delen, geef je dan op als lid van het Paardencoaches Opiniepanel door een mailtje te sturen aan: aanbiederspaardencoaching@outlook.com

Op regelmatige basis gaan we de uitkomsten van de mini enquêtes delen in de Facebook groep Paardencoaching en op de website van de werkgroep. www.aai-nederland.nl