Ondernemers ochtend basis voor paardencoach

De Ondernemers ochtend/middag basis voor de paardencoach is speciaal voor paardencoaches georganiseerd door Caprilli Coaching & Training. Deze ondernemers ochtend/middag is gericht op de paardencoach die al één of meerdere opleidingen heeft gevolgd op het gebied van paardencoaching en nu zelfstandig aan de slag wil gaan en of net gestart is.

Caprilli Coaching & Training is naast een opleidingsinstituut ook een re-integratiebedrijf en heeft de afgelopen jaren met name veel ondernemers geholpen om hun eigen bedrijf vorm te geven en uit te breiden. Als ervaringsdeskundige op het gebied van het opbouwen van eigen bedrijven, in combinatie met paardencoaching, weet Caprilli Coaching & Training als geen ander wat de meest voorkomende valkuilen zijn voor (startende) ondernemers.

Op deze ondernemers ochtend/middag basis voor paardencoaches wordt vooral aandacht besteed aan het opzetten van een eigen bedrijf waarbij de focus ligt op dienstverlening, producten, doelgroepen, etc. Het doel hiervan is om de meerwaarde van de paardencoach op een professionele manier op te zetten en uit te dragen. Aan het einde van deze ochtend/middag heb je meer inzicht in de richting die voor jou goed voelt, de wijze waarop je dit kan uitwerken en tot een succes te maken.

Voor deelname en meer informatie, stuur een email aan Paul@caprillicoaching.nl.