Nieuw: Paardencoaching en Team Ontwikkeling!

Het heeft even geduurd, maar het is zover; we zijn bezig met de ontwikkeling van een hele nieuwe module om paarden in te zetten bij Team Ontwikkeling.

Er is bij ons al lange tijd vraag naar een nieuwe module waarbij paardencoaches het paard kunnen inzetten voor bedrijventeams. We hebben al wel de losse trainingsdag ‘Paardencoaching voor Teams’, maar er was vraag naar meer. Thema’s als leiderschap, communicatie en samenwerken is in onze beleving niet perse waar de markt om vraagt. De tijd lijkt rijp om met een heel nieuw concept te komen.

Waar zijn bedrijventeams op dit moment het meeste bij gebaat? Dat heeft te maken met inzichten in de onderstroom, oftewel datgene wat iedere medewerker voelt, maar waar niet over gesproken wordt. Deze spanning slaat zich op in het organisatie systeem en heeft enorme impact op iedere betrokkene. Hoe je daar snel en duidelijk inzicht in krijgt? Met de paarden natuurlijk.

Deze module wordt dit najaar verder uitgewerkt en gaat naar alle waarschijnlijkheid vormgegeven worden in 6 praktijkdagen waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. In de ochtend theorie en praktijkvoorbeeld met het paard, en in de middag oefenen in twee groepjes onder leiding van de trainers.  De eerste groep zal begin 2024 van start gaan. Houd onze socials en agenda in de gaten voor de data! Je kunt je ook aanmelden als geïnteresseerde door het sturen van een mail aan paul@caprillicoaching.nl. Zodra de planning en het programma definitief is, ontvang je van ons een mail!

Let op: om mee te kunnen doen aan deze module ‘Paardencoaching en Team Ontwikkeling’ vragen we dat je je al ontwikkeld hebt tot Gecertificeerd Paardencoach, zodat we voortvarend aan de slag kunnen met ervaren paardencoaches en er met elkaar het beste resultaat uit kunnen halen.

De eendaagse training ‘Paardencoaching en Teams’ wordt ook nog steeds gegeven. Op deze dag krijg je praktische werkvormen aangereikt om een paard in te zetten voor teams of groepen mensen. Met deze werkvormen kun je direct aan de slag in de praktijk om teamsessies te begeleiden met een paard. Deze dag wordt gegeven door Noortje Fransen en kun je zien als voorloper op de module Paardencoaching en Team Ontwikkeling. De eerstvolgende datum is op donderdag 23 november a.s. Voor meer informatie en inschrijven kun je hier klikken.