nummer 1 in paardencoaching

Klanttevredenheid 2019

De jaarlijkse klanttevredenheids meting is weer achter de rug. Onze klanten hebben ons gemiddeld een 8,4 gegeven. Hier zijn wij natuurlijk weer erg blij mee! Al jaren ligt de klanttevredenheid rond de 8,4, het ene jaar iets hoger dan het andere jaar, maar altijd hoog. Vooral het gegeven dat we stabiel zijn in de klanttevredenheid is voor ons van belang. Natuurlijk krijgen we ook enkele kritische kanttekeningen, maar dat is voor ons juist motiverend om te zorgen dat we dit kunnen verbeteren.

Zeker in het afgelopen jaar hebben onze onderaannemers veel trajecten uitgevoerd in de diverse regio’s. Dan is het altijd spannend om te zien of dit effect heeft op de klanttevredenheid. We zien dat het gemiddelde gewoon goed blijft en dat de tevredenheid zelfs stijgt voor de reïntegratiewerkzaamheden die door de onderaannemers zijn uitgevoerd!

Complimenten ook voor onze trainers die verschillende opleidingen bij ons verzorgen. Hun betrokkenheid, kwaliteit, vakmanschap en inzet is van groot belang voor ons en onze cursisten. Onze trainers zorgen ervoor dat wij een compleet pakket aan opleidingen kunnen aanbieden op het gebied van Coaching, Systemisch Werk, Kinderen, Trauma en Dementie.

Onze doelstelling is om dit jaar, maar zeker ook de komende jaren, ervoor te zorgen dat dit cijfer minimaal gelijk blijft en het liefst nog wat hoger wordt. Dit doen we door samen te werken met de geweldige onderaannemers en trainers en door het verder blijven ontwikkelen van de opleidingen, mee te gaan in de wensen van de markt en nieuwe concepten te ontwikkelen.

Graag willen we hierbij al onze cliënten, cursisten, onderaannemers en trainers hartelijk bedanken voor hun inzet, vertrouwen en de positieve feedback!