Eéndaagse opleidingsdagen paardencoaching

Nieuw in ons aanbod zijn de ééndaagse opleidingen op het vlak van de basisvaardigheden en systemische vaardigheden van paardencoaching.

Dit komt voort uit het verzoek van onze deelnemers om nog meer voorbeeld en herhaling met tekst en uitleg te krijgen over sessies paardencoaching, nadat ze de opleidingen paardencoaching al afgerond hebben. Met alle plezier geven we daar gehoor aan.

Ook zijn deze opleidingsdagen interessant voor mensen die elders een opleiding paardencoaching hebben gevolgd en/of die autodidact zijn om zich verder te verdiepen en ontwikkelen. Door de unieke Caprilli methodiek te zien en ervaren, kan de aansluiting gezocht worden voor verdere ontwikkeling op het paardencoachvlak met onze diverse gespecialiseerde opleidingen.

Tot slot kunnen ook mensen aan deze eendaagse opleidingen deelnemen die interesse hebben om een opleiding paardencoaching te gaan volgen. Op deze dagen worden de uitgangspunten en basisbeginselen van paardencoaching herhaald, en waar nodig verder uitgediept, zodat een goed beeld verkregen wordt van de effectieve Caprilli methodiek.

De data voor deze nieuwe opleidingsdagen in het voorjaar zullen eerdaags op de agenda van onze website verschijnen.

Dus houd onze website in de gaten!