Congres ‘Paardencoaching in de Zorg’

Superleuk om alvast te delen is dat we in het voorjaar van 2024 een congres gaan organiseren voor ‘Paardencoaching in de Zorg’!

Mede door de vele ontwikkelingen die gaande zijn in de paardencoachmarkt en de groeiende interesse vanuit diverse doelgroepen, willen we de buitenwereld (maatschappij en arbeidsmarkt) gaan voeden met informatie, kennis en kunde over de toepasbaarheid en duurzame resultaten van paardencoaching voor mensen. Dit zal zorg-breed gaan gebeuren, dus voor mensen van jong tot oud, met en zonder psychische uitdagingen, praktisch en theoretisch opgeleid, en van welke afkomst en/of gender dan ook. Behalve informatievoorziening zal er ook veel mogelijkheid geboden worden om de paardencoaching aan den lijve te ondervinden en met gespecialiseerde paardencoaches en andere professionals in gesprek te gaan. En daarnaast natuurlijk veel gezelligheid met gezonde eet- en drinkmogelijkheden.

Waarom pas in 2024 zou je je kunnen afvragen? Ja, het duurt nog even, maar die tijd hebben we ook nodig om het een en ander te kunnen regelen. We gaan het congres organiseren in samenwerking met Aeres MBO op het prachtige nieuwe hippische centrum dat zij hebben in Kootwijkerbroek. De voorbereidingen in samenwerking met de studenten en hun studieperioden en het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, zorgen ervoor dat we liever iets teveel dan te weinig tijd hebben.

Houd onze website in de gaten voor de ontwikkelingen!