Bijeenkomst Gecertificeerd Paardencoach

Op vrijdag 9 november van 14.00 tot circa 17.00 uur houden we een feestelijke bijeenkomst voor alle deelnemers die de opleidingen tot Gecertificeerd Paardencoach hebben gevolgd.

Aangezien er na ons berichtje op Facebook wat verwarrende reacties kwamen van mensen, geven we graag nog een keer aan wie van onze deelnemers behoren tot de Gecertificeerde Paardencoaches en wat de verschillen zijn.

Gecertificeerd Paardencoach

Er zijn 3 vormen van Gecertificeerd Paardencoach, dit zijn:

Gecertificeerd BASIS Paardencoach met de volgende opleidingen:
– Basisopleiding Paardencoaching
– Systemische Paardencoaching (Basis 2)
– Algemene Coaching*

Gecertificeerd KINDER Paardencoach met dezelfde opleidingen als onder BASIS, aangevuld met de opleiding Paardencoaching voor Kinderen.

Gecertificeerd SYSTEMISCH Paardencoach met dezelfde opleidingen als onder BASIS, aangevuld met de opleiding Systemisch Coachen.

Je kunt dus meerdere benamingen krijgen op je certificaat als je meerdere opleidingen hebt gevolgd.

* Voor de opleiding Algemene Coaching is het mogelijk om vrijstelling te krijgen als je al voldoende kennis, kunde en ervaring hebt met algemene coaching. Om te bekijken of je hiervoor in aanmerking komt, hebben wij een checklist opgesteld die je kunt checken en invullen. Deze kun je op aanvraag krijgen door een mailtje aan Paul te sturen op Paul@caprillicoaching.nl. Het één en ander moet je wel kunnen aantonen door middel van de inhoud van de opleiding die je gevolgd hebt met eventuele certificaten en diploma’s.

Deelnemers die al een certificaat hebben ontvangen voor Gecertificeerd Paardencoach krijgen een nieuwe. Wij hebben namelijk een nieuw ontwerp laten maken zodat deze zich duidelijk onderscheidt ten opzichte van de deelcertificaten die je al hebt gehaald.

Voor Wie 

De bijeenkomst op vrijdag 9 november is voor alle deelnemers die aan de opleidingsvereisten zoals hiervoor genoemd voldoen. Sommigen hebben het gehele pakket aan opleidingen in één keer afgenomen en gevolgd, anderen hebben dit in de vorm van losse opleidingen gedaan. Voor iedereen die tenminste de drie BASIS modules heeft gevolgd, geldt: van harte welkom!

Registratie als Gecertificeerd Paardencoach

Om als Gecertificeerd Paardencoach geregistreerd te staan, en daarbij jezelf ook op de betreffende website ‘Gecertificeerd Paardencoach’ (in ontwikkeling) te kunnen presenteren, dien je aan meer vereisten te voldoen dan alleen de opleidingen. Zo zijn er vereisten op het gebied van ervaring, kwaliteit, accommodatie, dierenwelzijn en organisatie. Alleen dan krijg je een vermelding op deze website en de mogelijkheid om jezelf te presenteren.  Door op deze link te klikken kom je bij het handboek.

De bijeenkomst

Vrijdagmiddag 9 november zullen we gezellig met elkaar doorbrengen, herinneringen ophalen, ervaringen delen, de website Gecertificeerd Paardencoach presenteren, de nieuwe certificaten uitreiken en afsluiten met een borrel om te proosten op een mooie toekomst met paardencoaching voor iedereen! Je kunt deze middag ook de benodigde informatie krijgen over jouw registratie als Gecertificeerd Paardencoach. Om 13.30 uur is de ontvangst en om 14.00 uur start het programma. Rond 16.00 zijn we klaar en sluiten we af met een hapje en drankje.

Heb jij de opleidingen gevolgd zoals hiervoor benoemd en wil je deze middag aanwezig zijn? Stuur dan graag een mailtje aan info@caprillicoaching.nl. Kun je deze middag niet deelnemen, dan komt er in de toekomst ongetwijfeld nog een mogelijkheid om bij de certificaat uitreiking aanwezig te zijn voor de nieuwe Gecertificeerde Paardencoaches. Wil je je certificaat liever per post ontvangen, laat ons dit dan ook graag even weten via de mail.

Graag tot vr 9 november!