nummer 1 in paardencoaching

1 mei start de nieuwe STAP aanvraagperiode.

Maandag 1 mei a.s. start weer de nieuwe inschrijfperiode voor het aanvragen van de STAP-subsidie. Hiermee zijn er weer nieuwe kansen om de STAP-subsidie aan te vragen voor onze opleidingen.

Hoewel de STAP-subsidie een mooie mogelijkheid is om een opleiding (deels) te financieren blijft het wel een hele opgave om de subsidie daadwerkelijk te verkrijgen. Vooral de vorige aanvraag periode ging alles behalve vlekkeloos waarmee een beroep gedaan werd op het geduld en de volharding van de aanvrager. Wij hopen met iedereen dat het deze keer allemaal wat soepeler gaat verlopen en dat er vooral veel subsidie verkregen gaat worden.

Voor de komende periode komen alle opleidingen in aanmerking die starten tussen 29 mei en 30 september 2023. Denk daarbij bv aan de  8 daagse opleiding Systemisch Coachen, de opleidingen Paardencoaching Verlies & Rouw, de opleiding Algemene Coachingsvaardigheden en alle andere opleidingen die in de genoemde periode van start gaan.

Voor het aanvragen van de STAP-subsidie is het van belang dat je een STAP-aanmeldbewijs aan ons vraagt. Stuur hiervoor een mail naar paul@caprillicoaching.nl met natuurlijk daarbij vermeld  de opleiding van jou keuze.  Via deze link kan je het documentje downloaden waarin alle info staat vermeld. Graag attenderen wij jullie op de verschillende inschrijfmogelijkheden. Lees deze aandachtig door.

Veel succes gewenst met het aanvragen van de STAP-subsidie!