Opleiding Teams, start 22-10-2019, nog 1 plaats beschikbaar

Waar we voorheen de eendaagse opleiding ‘Paardencoaching voor Teams’ hadden, hebben we deze nu uitgebreid naar drie dagen. Dit is met name op verzoek geweest van onze deelnemers die graag meer wilden leren over hoe je een team op een goede manier kunt coachen, ook zonder paarden.

Een goed functionerend team geeft vaak geborgenheid, gezelligheid, steun en richting. Bovendien is zo’n team in de regel lekker productief. Geen wonder dat zoveel leidinggevenden en medewerkers zich afvragen hoe zij kunnen bijdragen aan een positief teamklimaat. Deze driedaagse cursus geeft je als teamcoach, of teamleider een breed en goed beeld van hoe je een teamklimaat kunt doorlichten, de sterke en zwakke punten leert duiden en hoe je beweging kunt brengen in de gang van zaken.

De eerste dag ontdek je hoe je met het paard en de groep kunt ontdekken wat er aan de hand is. De tweede dag leer je hoe je wat je eerder met het paard en elkaar hebt ontdekt, kunt gaan interpreteren en begrijpen. Dan leer je meer over groepsdynamica, teameffectiviteit en de aandachtsgebieden van een gezonde groep. De derde dag werk je vanuit een systemisch perspectief aan het creëren van een nieuwe dynamiek, waardoor er weer een positieve beweging op gang komt binnen het team. Een interessant gegeven is dat “het geheel de som der delen is”. Door enkele van die delen een andere plek te geven, ontstaat een nieuw geheel.

Praktische informatie:
De opleiding Teams omvat 3 praktijkdagen van 9.00 tot 16.00 uur duren. Deze dagen worden om de 2 weken gegeven op onze eigen locatie in Barneveld.

De kosten bedragen € 745,00 (btw-vrij). Hierbij inbegrepen zijn koffie/thee, versnaperingen, uitgebreide lunch, syllabus en certificaat van deelname. Caprilli Coaches die de Opleidingsdag Paardencoaching voor Teams al gevolgd hebben kunnen ervoor kiezen dag 1 over te slaan of deze in de gewijzigde opzet nogmaals te volgen tegen een geringe vergoeding van € 45,00. De kosten van de opleiding voor die coaches die de paardencoaching voor teams al gevolgd hebben bedragen exclusief dag 1 € 495,00 (btw vrij) en inclusief dag 1 € 540,00 (btw vrij)

De trainingsdagen zijn:
Di 22-10-2019
Di 05-11-2019
Di 19-11-2019

Mocht je een trainingsdag onverhoopt niet kunnen, dan is het altijd mogelijk om de gemiste dag in een volgende opleiding in te halen!

Wil je meedoen aan de opleiding Teams, stuur dan een email met je gegevens aan info@caprillicoaching.nl.

De opleiding Teams wordt door drie docenten gegeven, te weten: Sylvia Bosveld (dag 1), Marjoleine van Nielen (dag 2) en Elmer Hendrix (dag 3).