Opleidingsdag Paardencoaching voor Teams, 23-11-2023

De opleidingsdag Paardencoaching voor Teams is speciaal voor de paardencoach die de basisvaardigheden van paardencoaching reeds onder de knie heeft. Deze opleidingsdag is dan ook een specialisatie binnen de paardencoaching.

Gedurende de opleidingsdag Paardencoaching voor Teams leer je praktische en duidelijke werkvormen in te zetten om een team van mensen te begeleiden met behulp van een paard. Daarnaast leer je ins en outs over het vormgeven van zo’n dag, thema’s die veelal spelen binnen (bedrijven) teams en hoe je daar opvolging achteraf aan kunt geven. Kortom, een hele interessante dag voor mensen die meer met (bedrijven) teams willen werken en daarbij paardencoaching willen inzetten.

De dag is vooral bedoeld om werkvormen te leren en toe te passen voor teams waarbij het niet direct gaat om teamontwikkeling. Voor het ontwikkelen van teams met alle bijbehorende dynamieken is een separate opleiding in ontwikkeling die begin 2024 op de agenda komt.

De kosten voor de opleidingsdag Paardencoaching voor Teams bedragen € 245,00 btw-vrij, inclusief koffie, thee, lekkers en uitgebreide lunch. Caprilli Coaches ontvangen een korting van € 45,00 en betalen dus € 200,00 btw-vrij.

Wil je deelnemen aan deze dag, stuur dan graag een email aan info@caprillicoaching.nl