Opleiding Paardencoaching voor Kinderen

Opleiding Paardencoaching voor Kinderen, start 01-10-2020

In deze opleiding Paardencoaching voor kinderen leer je praktische technieken om paarden en pony’s op een efficiënte manier in te zetten als hulpmiddel in de begeleiding van kinderen en jongeren. Hierbij gaan wij er van uit dat je de basisvaardigheden van paardencoaching al onder de knie hebt. Na de opleiding ben je in staat om op een praktische manier kinderen te begeleiden bij diverse ontwikkelingsvlakken en probleemgebieden. Bij afronding krijg je een certificaat uitgereikt voor deelname aan de opleiding.

De opleiding paardencoaching voor kinderen omvat 5 praktijkdagen van 9.30 tot 16.00 uur die om de 2 weken gegeven wordt op de locatie van Caprilli Coaching & Training in Barneveld.
De kosten bedragen € 1.245,00 (btw-vrij). Hierbij inbegrepen zijn koffie/thee, versnaperingen, uitgebreide lunch, syllabus en certificaat van deelname. Voor meer informatie, download HIER de folder.

De trainingsdata van de eerstvolgende opleiding zijn:
Do 01-10-2020
Do 15-10-2020
Do 29-10-2020
Do 12-11-2020
Do 26-11-2020

Mocht je een trainingsdag onverhoopt niet kunnen, dan is het altijd mogelijk om de gemiste dag in een volgende opleiding in te halen!

In het algemeen geldt dat wanneer een opleiding bij ons al vol zit, je je toch kunt aanmelden als geïnteresseerde; bij minimaal 6 deelnemers plannen we weer een nieuwe opleiding Paardencoaching voor kinderen. Wil je meedoen aan een opleiding, stuur dan een email naar info@caprillicoaching.nl en je krijgt van ons het inschrijfformulier toegestuurd.