Open locatie

Open Locatie Caprilli Coaching & Training zaterdag 24 juni 2017

Op zaterdag 24 juni 2017 van 13.00 tot 17.00 uur organiseren wij een ‘open locatie’ voor al onze (oud) deelnemers aan de opleidingen, onze cliënten en voor belangstellenden in onze dienstverlening.

Sinds augustus 2016 is onze droom uitgekomen en wonen wij met de paarden (en een heleboel andere dieren) op een prachtige boerderij in Barneveld. Sinds januari van dit jaar vinden hier ook al onze opleidingen, workshops, trainingen en coaching, met en zonder paarden, plaats.

Na een flinke periode van verbouwen, inrichten en organiseren, hebben wij in de afgelopen maanden reeds veel deelnemers op onze nieuwe locatie mogen verwelkomen. Nu willen we een ieder die interesse heeft om onze nieuwe plek ook te bezichtigen, de kans geven om dit te komen doen.

Zaterdag 24 juni ben je welkom vanaf 13.00 uur om te zien en voelen hoe onze accommodatie geworden is. We hebben een mooie instructieruimte met houtkachel en een luxe toiletblok. Voor het werken met de paarden hebben we een ruime binnenbak, een eb & vloed buitenbak, een longeerton en een aqua trainingsmolen. Ook zijn er mogelijkheden voor ruiter & paard combinaties om te komen trainen op onze galopbaan en te springen over onze cross hindernissen. Met alle plezier geven we ook een toelichting op de toekomstplannen die we hier in Barneveld nog hebben. En last but not least zullen onze paarden en pony’s op het land ook niet ontbreken.

Graag geven we je een rondleiding over onze locatie en tevens kun je kennis maken met ons en onze trainers Annet Lekkerkerker, trainer van de opleiding Paardencoaching voor Kinderen, Rinze Terluin, trainer van Opleiding Algemene Coaching en Elmer Hendrix, trainer van de opleiding Systemisch Werk.

Heb je nog geen ervaring met Paardencoaching en wil je zelf ervaren wat Paardencoaching is? Schrijf je dan in voor één van onze open middagen. De actuele data tref je via deze link aan.

Dus: je bent van harte welkom op zaterdag 24 juni tussen 13.00 en 17.00 uur bij ons aan de Ruitenbeekweg 127, 3771 SK in Barneveld (Lunteren). Parkeren kan via het hek bij de beek en staat aangegeven met bordjes parkeren. Als wij je zaterdag de 24e juni mogen verwelkomen, vinden wij het fijn als je een berichtje stuurt naar ons speciale emailadres: openlocatie@caprillicoaching.nl

Graag tot ziens in Barneveld!

 

Caprilli Coaching & Training

Sylvia Bosveld & Paul Tonino