Ondernemersdag voor de Paardencoach

Ondernemers ochtend basis voor paardencoaches 5-10-2021

De ondernemers ochtend basis voor paardencoaches is speciaal voor de paardencoach die al één of meerdere opleidingen heeft gevolgd op het gebied van paardencoaching. Nu de basisvaardigheden paardencoaching in the pocket zijn, sta je voor de volgende stap; het ondernemerschap!

Wij zijn naast opleidingsinstituut ook een reïntegratiebedrijf en hebben de afgelopen jaren met name veel ondernemers geholpen om hun eigen bedrijf vorm te geven en uit te breiden. Ook zijn wij ervaringsdeskundige op het gebied van het opbouwen van eigen bedrijven. Wij weten als geen ander wat de meest voorkomende valkuilen zijn voor (startende) ondernemers. Ook bij (startende) collega-paardencoaches zien wij waar het steeds weer in vastloopt…

Op deze ondernemers ochtend voor paardencoaches wordt vooral aandacht besteed aan het opzetten van een eigen bedrijf waarbij de focus ligt op dienstverlening, producten, doelgroepen, etc. Het doel hiervan is om de meerwaarde van de paardencoach op een professionele manier op te zetten en uit te dragen. Aan het einde van deze ochtend heb je meer inzicht in de richting die voor jou goed voelt, de wijze waarop je dit kan uitwerken en tot een succes te maken.

De kosten bedragen € 35,00 exclusief btw, inclusief koffie, thee en lekkers. De ochtend begint om 09.30 en eindigt om 12.30 uur.

Wil je deelnemen aan deze ondernemers ochtend voor paardencoaches, stuur dan graag een email aan paul@caprillicoaching.nl.