Paardencoaching

Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching, start 27-01-2021

Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching

Nadat je de eerste handvatten hebt geleerd en ervaringen hebt opgedaan in de Basisopleiding Paardencoaching, kun je je meer gaan verdiepen in dit vak door de Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching te volgen. Door afwisselend als paardencoach, cliënt en observator te werken met systemische dynamieken, krijg je als vanzelf meer inzicht in de manieren waarop paarden kunnen reageren op systemische thema’s bij mensen.

Belangrijk om te vermelden is dat deze opleiding een verdieping is binnen het coachen met paarden. De opleiding geeft in die zin niet alle ins en outs van het systemisch werk in het algemeen. Hiertoe verwijzen we je graag naar een opleiding die specifiek gericht is op familie- en/of organisatie-opstellingen. Mocht je hier interesse in hebben, vraag dan graag naar de aantrekkelijke mogelijkheden met onze samenwerkingspartners.

De thema’s waarmee we in de opleiding werken, zijn: Blok 1: Verbinding met het Gezin van Herkomst (2 dagen) op woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021. Blok 2: Het Persoonlijk Geweten (2 dagen) op woensdag 10 en donderdag 11 februari 2021.

Voor meer informatie over de opleiding, download hier de folder Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching.

Kosten: € 995,00 btw-vrij. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, versnaperingen, uitgebreide lunch en certificaat van deelname. Inschrijven: Stuur graag een email aan info@caprillicoaching.nl dat je wilt meedoen aan deze opleiding, dan sturen we je een inschrijfformulier toe.