1. Nummer 1 Opleider van Paardencoaching in Nederland

  Met gemiddeld 6 tot 10 basisopleidingen paardencoaching per jaar zijn wij de grootste aanbieder van paardencoach opleidingen in Nederland en misschien wel van de hele wereld!

 2. Praktiserend zowel als opleidingsinstituut als ook cliënten praktijk

  De kennis, kunde en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgebouwd, omvat zowel het begeleiden van cliënten als ook deelnemers aan de opleidingen. Beiden versterkt elkaar, wat maakt dat wij allround op hoog niveau ontwikkeld zijn.

 3. Modulair en flexibel systeem van opleidingen

  Onze opleidingen worden modulair aangeboden, waardoor je altijd vrij bent om te kiezen welke opleidingsmodule je wilt volgen. Zo hoef je geen opleidingsstof dubbel te doen, ben je optimaal vrij in je keuze en scheelt dit in tijd en kosten!

 4. Uniek reïntegratiebureau

  Als reïntegratiebureau zijn wij uniek door onze specialisatie met de paardencoaching! Cliënten komen vanuit het hele land naar ons toe om een traject met de paarden te doen. Inmiddels groeien we gestaag met collega’s die onder Caprilli’s vleugels UWV-trajecten aanbieden in hun eigen regio.

 5. Toplocatie voor zowel mens als paard

  Centraal gelegen in Nederland ligt onze toplocatie in het buitengebied van Barneveld, waar alles is ingericht om met volledige privacy begeleiding te kunnen geven aan mensen met behulp van paarden. Zowel mens als paard voelen zich hier welkom en comfortabel. Zo hebben we een huiselijke instructieruimte met houtkachel, een schoon toiletgebouw (ook voor invaliden), gratis parkeerplaats, een binnenbak om met de paarden in te werken en ruim 5 hectare land met een galopbaan er omheen.

 6. Professionaliteit

  Onze professionaliteit blijkt uit alles; door het werken voor zowel UWV, gemeenten, bedrijven, instellingen, als ook particulieren, zijn wij genoodzaakt om zowel op de zakelijke- als ook de particuliere markt onze dienstverlening op het hoogste niveau aan te bieden. Dit merkt onze klant vanaf het allereerste contact tot en met de afronding van een traject of opleiding en in de nazorg daarvan.

 7. Specialisaties

  Wij werken zowel bij de reïntegratie dienstverlening als ook bij de opleidingen samen met collega’s die ieder op hun beurt specialist en praktiserend zijn in hun vakgebied. Zo hebben wij onder andere veel kennis in huis rondom trauma en ptss, ondernemerschap, coaching, systemisch werk en op het gebied van diverse zorgvragen.

 8. Paarden welzijn

  De gezondheid en het welzijn van paarden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen deel aan de werkgroep ‘Dierbare Hulpverleners’ vanuit de Raad voor Dieren Aangelegenheden (ministerie VWS) om de belangen van paarden te behartigen bij dierondersteunende interventies.

 9. Certificering en keurmerken

  Kwaliteit staat voorop; Bij de reïntegratietrajecten halen wij jaarlijks een slagingspercentage van > 95%. Daarnaast zijn wij voor de opleidingen gecertificeerd door het NRTO en CRKBO.

 10. Klanttevredenheid

  Jaarlijkse laten wij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren onder al onze klanten, zowel voor de reïntegratie dienstverlening als ook voor de opleidingen. Hierbij scoren wij jaarlijks een cijfer tussen de 8.0 en 9.0!

 11. Promotors van wetenschappelijk onderzoek

  Wij zijn groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om onze positieve resultaten ook met cijfers en argumenten stevig te kunnen onderbouwen. Waar mogelijk promoten wij onderzoek dat bij ons ook uitgevoerd kan worden. Zo doet onder andere de Aeres Hogeschool, afdeling Toegepaste Wetenschappen in Dronten, onderzoek bij onze klanten in sessies paardencoaching door middel van hartslagmetingen bij mens en paard.